Over Jan Heerbaart

Home | Over Jan Heerbaart | Coachtraject | Bewustwording | Vaardigheden | Contact

 

 

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Jan Heerbaart. Coaching vind ik een boeiend en dankbaar beroep. Eigenlijk is het opmerkelijk dat ik dit hier nu vertel, want mijn wortels liggen in de ICT. Daarin heb ik jarenlang met heel veel plezier gewerkt. Toen was het voor mij ondenkbaar dat ik voor een ander beroep nog meer geestdrift zou opbrengen; toch is dat zo.

Door de wol geverfd! De ICT heb ik ervaren als een uitdagende en gevarieerde werkomgeving. Werken zowel solitair als in teamverband, leiding geven, lesgeven in hardware en software en projecten leiden. Hierdoor ken ik het werken onder stress als geen ander, het gevoel om voor de leeuwen gegooid te worden, de twijfel of je die uitdaging aan kan, lef hebben, en er toch voor gaan. Dan de vertwijfeling van: “Waar ben ik in ’s hemelsnaam aan begonnen?! Alle aspecten van werken met deadlines heb ik aan de lijve ondervonden. Ik ben door de wol geverfd en die levenservaring, samen met de coachopleidingen, helpen mij u adequaat te kunnen coachen.

Hoe sta ik verder in het leven? Ik ben getrouwd en vader van twee dochters. Inmiddels ben ik de trotse opa van drie kleinkinderen. Ik zie hoe druk mijn kinderen zijn met het combineren van hun banen met het ouderschap. Door mijn betrokkenheid bij hen, sta ik nog met beide voeten stevig in de klei van deze moderne tijd.

Opleidingen. Klinische psychologie (HBO-niveau); Coachopleiding (door een psycholoog).

Visie. Mijn visie is dat u door uzelf beter te leren kennen, u bewust controle krijgt over uw bestaan en dat geeft u vertrouwen in de toekomst.

Missie. Ik sta klaar om ook u te helpen uw leven richting te geven, u te helpen bij het herijken van uw doelen en bij het oplossen van dilemma's. Graag train ik uw vaardigheden om u te helpen zelfbewust en zonder te veel stress door het leven te gaan.